Maddie och basenFörsta låten som Maddie, Target Londons basist, spelar på sin nya bas!


Live long, die young

Target London

Target London på Google

Ni hittar oss på google

Google vet vad folket vill ha!

Stay awesome,

Target London

Brand new Bass Guitar
Jag ÄGER en bas nu! Target London är på väg mot framgång, ett steg i taget!

//Maddie

We're gonna party like....

...It's Maddie's birthday!

Maddie fyller år nästa vecka på onsdag men hade en liten smygfest i förrgår, Fredag. Viggo närvarade tyvärr inte, hade hon bott närmare Kalmar hade hon, Maddie och Sannie festat loss och firat den blivande 21åringen. Maddie fick dock nöja sig med Sannie (och Sannie duger gott, men hela bandet borde alltid vara fullständigt närvarande!) och några andra vänner som kan hem till henne på middag.

Hon hade fantastiskt trevligt och kvällen kantades av många skratt och en extremt trevlig överraskning. Hon blev överraskad men en El-bas! En alldeles verklig, ursnygg bas! Nu behöver hon inte längre låtsas ha en, hon kan sluta använda GuitarHero gitarren och visa upp sina talanger med en riktig bas för en gångs skull!

Ett litet steg för Target London, ett stort steg för Maddie :D

One step closer....


Live long and prosper,

Target London

Target London

(The second greatest band in the world, only Tenacious D is greater!)

Välkommen till Target Londons fantastiska blogg. Vi vet att våra fans är bäst i världen! Och vi vet också att våra fans har behov som inte enbart en Facebook sida kan stilla. Därför startade vi denna blogg. Som en hyllning till er våra kära fans, så ni kan hänga med i bandets framgångssaga!

Vi vill presentera oss för er som inte har blivit förblindade av vår oförnekliga awsomeness. Target London bildades en solig dag den 9 september 2009 i en källare i Ljungbyholm (notera: 09-09-09 är detta ett tecken?). Vännerna, Sannie och Maddie, hade som vanligt intagit en god alkoholhaltig dryck, och var på topp som alltid. De sjöng med till sin a favorit sånger, som spelades på Spotify. Sannie och Maddie insåg väldigt snart att deras talanger var för bra för att hålla för sig själva. De skulle starta ett band, och det bandet skulle heta TARGET LONDON!

Sannie blev sångare och keyboardist och Maddie blev basist och backup singer. De insåg dock väldigt snart att endast Keyboardist, sångare och basist inte räcker så lång i ett band. De behövde en gitarrist, en awesome gitarrist och back up singer med lika mycket Talang som de själva. De sökte land och rike runt, och tillslut hade de hittat rätt! Den felande länken hittades i Västerås, och hennes namn var och är: Viggo.

Nu är Target London fulländat med sina tre medlemmar! Sannie, Viggo och Maddie är stolta att presentera denna blogg som handlar om deras alldeles egna lilla avkomma: Target London.

Stay awesome,

Target London


RSS 2.0