Target London

(The second greatest band in the world, only Tenacious D is greater!)

Välkommen till Target Londons fantastiska blogg. Vi vet att våra fans är bäst i världen! Och vi vet också att våra fans har behov som inte enbart en Facebook sida kan stilla. Därför startade vi denna blogg. Som en hyllning till er våra kära fans, så ni kan hänga med i bandets framgångssaga!

Vi vill presentera oss för er som inte har blivit förblindade av vår oförnekliga awsomeness. Target London bildades en solig dag den 9 september 2009 i en källare i Ljungbyholm (notera: 09-09-09 är detta ett tecken?). Vännerna, Sannie och Maddie, hade som vanligt intagit en god alkoholhaltig dryck, och var på topp som alltid. De sjöng med till sin a favorit sånger, som spelades på Spotify. Sannie och Maddie insåg väldigt snart att deras talanger var för bra för att hålla för sig själva. De skulle starta ett band, och det bandet skulle heta TARGET LONDON!

Sannie blev sångare och keyboardist och Maddie blev basist och backup singer. De insåg dock väldigt snart att endast Keyboardist, sångare och basist inte räcker så lång i ett band. De behövde en gitarrist, en awesome gitarrist och back up singer med lika mycket Talang som de själva. De sökte land och rike runt, och tillslut hade de hittat rätt! Den felande länken hittades i Västerås, och hennes namn var och är: Viggo.

Nu är Target London fulländat med sina tre medlemmar! Sannie, Viggo och Maddie är stolta att presentera denna blogg som handlar om deras alldeles egna lilla avkomma: Target London.

Stay awesome,

Target London


Kommentarer
Postat av: Viggo

Wiho! Jag är med i Target London, awesome! :D <3

2010-03-01 @ 22:15:46
URL: http://viggovarnamnet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0